josefineivstrom

Kategori: Inspiration

PÃ… MITT NATTDUKSBORD

Igår kom pappa hem med rosor till mig då han nog förstår att jag inte mår så bra! Dom står sig bra på mitt nattduksbord, tack! 

Jag är ingen som läser böcker egentligen men jag fick två böcker i julklapp av min kära syster Natta och sen lånar jag även en av Rod. Jag läste en del ur "Kriget är slut" av Morgan Alling under jullovet och den ska jag börja på igen och läsa klart! Än så länge älskar jag den!!! Rekommenderas starkt! 

Den andra boken jag fick av Natta var "Lyckan i det lilla" av Ernst Kirchsteiger, fick den nog av två anledningar. 1, jag älskar Ernst och 2, att jag ska bli lycklig och känna lycka av det lilla istället för att bara se problem. Den tredje boken är tråkig men nödvändig, det är nämligen "Sälj!" av Fredrik Eklund. 

På bordet står även ett av mina favorit doftljus - campfire marshmallow från woodwick! Mysfaktor i en glasburk! Älskar ljudet när man tänder det och doften är söt men ändå fräsch! 

HÖSTEN 2015

Sååånt höstväder ute nu! Det är kallt, rätt mörkt och det regnar utav bara den! Känner man mig så vet man att jag är en mystjej och då förstår man nog också att jag äälskar hösten! Inte bara för att den är så himla mysig utan för att folk är mer kärlekfulla, snyggare mode och smink, mustigare färger osv. Jag längtar faktiskt till hösten, har liksom gett upp sommaren.. Det blir nog inte bättre än så här men vi kan ju hoppas! 

Längtar till att bära alla mysiga stickade tröjor, polotröjorna och sockorna. Tända värmeljus, dricka varma drycker vilket man uppskattar mycket mer under hösten och vintern - i alla fall jag! Älskar att sitta på caféer på hösten sååå mysigt och helst ska det så klart regna utanför!

 

Hösten 2015 - Lite 70-tal

- Polotröjor, gärna stickade
- Päls
- Färger: Saffran, honung, rost, kanel, mörk grönt, beige men också ljusa toner av grått, blått, grönt och rosa. Som varje höst så funkar alla nyanser av brunt, vinrött och plommon lila! 
- Vida byxor
- JEANS (mycket, både skjorta och byxor i jeans går hem)
- Plaggen ska gärna vara lösa och lediga
- Satsa på azymetriska plagg 
- Mörka naglar! Gärna mörk brunt, lila, rött, grönt och svart! 
- Satsa även på lätt ögonsmink och tyngre läppar. Färger åt brunt, lila och rött! 
- Snygga grova boots, stövlar och kängor går hem. Gärna med traktorsula. 

Little black dress #2

                   

 

                   

Den första snyggingen hittar ni HÄR och den andra HÄR! Båda är från Nelly för en billig peng. Jag ska nog ta och klicka hem båda en vacker dag, helt perfekta för hösten och vinterns fester! 

Det perfekta V-ringade linnet!

Enligt mig är det här ett perfekt V-ringat slappt linne som förhoppningsvis faller snyggt! Det svarta och röda blir nog mina en dag om dom sitter bra så klart! Ni hittar dom HÄR!! Tycker det är sjukt snyggt när man matchar ett sånt här linne till ett par jeans, en stor gosig kofta, en guldig klocka och kanske ett guldigt halsband! 

Angelica Blick - Grey hair

 

Vänner, jag är verkligen helt kär i Angelica Blicks hår! I och för sig hela henne men hennes hår är ju gudomligt! Tjejen har ju i princip haft alla frisyrer och färger på sitt hår, om man ändå kunde våga experimentera så pass mycket med sitt hår! 

Har ni också fallit för hennes hår eller generellt grått hår? I have.. 

... och har ni av någon konstig anledning missat hennes blogg så hittar ni den HÄÄÄR!!! 

Perfumes

Ralph Lauren - Pink pony 2 

Viktor & Rolf - Bonbon

Thierry Muglers - Alien

Viva la juicy - Gold couture

Escada - Turquoise Summer

Beyonce - Heat rush

 

Dem två första att bli mina är nog pink pony 2 och gold couture! Är verkligen helt kär i Gold couture, helt sjukt hur förbannat gott den luktar!! Älskar parfymer, vill gärna ha olika att variera men nu har jag bara en parfym kvar och två body mist från vs som håller i max en kvart. Har små parfymer också som jag använder då det är "kris" haha, från versage! Jag går inte utanför dörren utan parfym så nu jäklar måste jag köpa parfymer! 

Vilka är era favoriter?

Behöver en förändring..

Man skulle kunna säga att jag har blivit trött på mig själv. Känns som att jag ser ut som en död säl. Råttfärgat hår, blek osv. För att jag ska känna mig fin igen och ja jag är helt enkelt i behov av en förändring med mitt utseende. 

Imorgon ska håret förändras.. I färg, har inte bestämt mig helt, men jag tror att jag är säker. Vad som händer och sker får ni se imorgon! Kram!