josefineivstrom

You were given this life because you’re strong enough to live it

Hej sötisar! 

I onsdags blev jag, Rod och Stephanie upphämtade utanför mig av Natta vid halv 11. Vi åkte ut till Erikslund för att köpa present åt pappa och bara umgås lite, vi käkade lunch på Garlic and ginger, riktigt gott faktiskt! Som spicy men måste nästan säga att den här hade mer smak men en aningen för salt för min smak. Vi svängde även in på brynolf och köpte fika till eftermiddagen. Vi skjutsade hem Rod och Stephanie till dem och Natta och jag åkte hem. Fikade med föräldrarna och efter middagen tog jag mig ett bad och sen gosade jag ner mig i sängen.

Igår, torsdags, började skolan igen och helvete vad kallt de var ute! Allt rullade på som vanligt och vi fick en ny kille i klassen. Resterande av dagen spenderade jag i sängen, helt nergrävd - jag fick aldrig upp värmen... tills jag tog ett bad och återgick till sängen igen. 

Idag stannade jag hemma från skolan då jag vaknade med huvudvärk och jag kände att jag behövde ladda psyket lite. Ni som läst bloggen länge vet att jag är en tänkare och till och från mår jag dåligt över alla tankar och känslor som uppstår. Så idag behövde jag vara hemma själv och bara andas i princip. Försöka rensa bort onödiga tankar, tillåta mig själv att gråta när som helst, mysa framför filmer m.m. 

Jag har ingenting planerat idag och inte heller i helgen, får se vad som händer och sker helt enkelt. Kram

8 januari 2016 15:04 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas