josefineivstrom

VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN HONOM?

Igår, fredag, var jag i skolan för en lektion.. Den andra lektionen behövde jag inte vara på. Var alltså hemma till tio. Runt halv tolv kom Axel hit. Pratade igenom massa, kliade som vanligt han på ryggen och efter ett någon gång gick vi till spicy på källis. Snäll som jag är tog jag med en doggybag till mamma då jag verkligen inte orkar äta upp en hel portion! Kom hem och värmde på maten lite och gick in med det till mamma, hon är sjuk så därför jag tar hand om henne lite extra. Jag och Axel la oss i sängen och mös lite och vid fem drog han sig "hemåt". Tack för allt Axel, vad skulle jag göra utan dig?! Nu är jag mer positiv igen, älskar dig av hela mitt hjärta!

Då kom Stephanie hit, det blev ännu mer mys och jag försökte bara stötta och ge henne råd! Vi började även prata om vi systrar ska ta och göra en systertatuering. Som en del av er redan vet så har jag en tatuering på handleden som ska fixas till. Den är för de första gjord bara en gång och för de andra rätt slarvig och ojämn. Men jag älskar den ändå och längtar tills den blir finare då den betyder mycket för mig. Stephanie drog i alla fall vid åtta och då blev de sängläge igen för mig. 

Idag ska jag ta och plugga lite och ikväll blir vi bjudna på middag hemma hos natta, får se vad hon bjuder på. Mysigt med lite familjemiddag! 

Kram gosisar! 

30 januari 2016 11:48 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas