josefineivstrom

När hela världen snurrar, är du där och ger mig kraft

Hej..

I måndags trodde jag inte att tisdagen kunde bli värre men, åh jo... Igår kom jag hem och hela jag exploderade... Jag stog och stampade i golvet, skrek på mamma och tårarna ville bara forssa ner för kinderna men efter ett tag kunde jag i alla fall lugna ner mig. Förklarade det aktuella för henne då och mot kvällen satt jag bara och grät i flera timmar så då kom hon in igen och jag förklarade lite mer. Jag mår inte alls bra vilket ni nog förstår. Idag var jag hemma från skolan, jag orkade verkligen inte gå. Jag sov ut men ändå har jag känt mig trött och allmänt sliten. Å andra sidan är jag väll rätt sliten. Inuti är jag helt kluven och jag har massa plugg att ta tag i som jag inte hittar kraft till... 

Min plan är i alla fall att jag ska börja på en uppgift snart, nu ikväll men ändå försöka somna i bra tid. Som tur är vet min mentor att jag inte mår så bra just nu så det stödet har jag också. 

Är samtidigt extremt glad att Axel kommer hit imorgon, vet dock inte om han kommer hit till mig men det jag vet är att jag kommer få träffa han nu till helgen! När hela världen snurrar är han alltid där och ger mig sån kraft och kärlek som ingen annan kan. När allting är som mörkast visar han mig vart jag ska... Vad skulle jag göra utan han? 

Kram

27 januari 2016 21:40 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas