josefineivstrom

Hålla huvudet högt...

Hej på er! 

Gårdagen var helt okej förutom att jag fick gå en typ 3 mils promenad istället för att åka skridskor på idrotten, valde ju liksom att inte vara med på idrotten för att jag har ondare nu igen osv. Som att jag inte får ondare av att gå en bra jävla bit i minus grader, då man spänner hela kroppen trots att man känner sig avslappnad. Det är just det ett av mina problem är, att min bindväv har svårt slappna av när jag gått och varit spänd. Men jag gick utan att klaga och näst sista och sista lektionen rullade på och det blev mycket skratt. Kom hem till fyra, drack lite kaffe och gav mig ut i kylan igen för att gå en snabbis med Jenny på stan och sen ta bussen till Ica ettan på Gidde. Vår vanliga tur var med oss och bussen la av mitt i rödlysena men vi kom fram efter ett tag i alla fall men när vi väl var framme fanns inte det hon skulle ha. Så vi började istället traska hemåt.

Jag fick aldrig upp värmen igen förens jag kom hem och tog en lång, svinvarm dusch. Skulle gärna vilja veta hur långt jag gick igår haha. Det är något som känns av i ryggen idag men inte så mycket som jag trodde ändå. 

Den här dagen har varit skit. Jag har varit så känslosam och bara velat gråta. Vet egentligen inte vad de grundar sig på, tror att det är en blandning av dålig sömn och hormonerna som inte vill som jag vill. Var irriterad, besviken och ledsen på samma gång. Fortfarande väldigt ledsen nu men det som gör att jag håller huvudet högt nu är - Magnus Betnér! Kollade på han imorse när jag gjorde i ordning mig och det sista i skolan och nu kollar jag på "Tal till nationen". Gamla men jävligt bra. 

I morgon är det prov i natur och jag kan bokstavligen ingenting, kollade igenom alla ca 50 frågor och kunde kanske svaret på 2? Så här oförberedd brukar jag aldrig vara, så jag började så klart gråta eftersom att det är en sån dag men känner bara att jag tar ett F och gör omprov sen, finns inget annat som jag kan göra. Känns som att hela jag är död, jag är efter i nästan alla ämnen, har inte orken att hänga med och känner mig bara helt lost och tom. Tänker varje dag att jag ska ta tag i det jag måste göra men jag har inte orken till att göra det... Det är så mycket annat som snurrar i mitt huvud och jag prioriterar vänner och min hälsa just nu innan skolan, vilket man kanske inte borde göra. 

Hoppas ni mår bättre än mig och gör ni inte det så lovar jag att det snart lättar och blir bättre! Kram

 

20 januari 2016 17:29 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas