josefineivstrom

21:20

Hej gosisar! 

Naturprovet igår gick bättre än förväntat men det är ju mycket logiskt och man har väll underliggande kunskap ändå. Jag har ju varit med på det flesta lektioner så man har väll snappat upp en del information fast man inte tror det. Jag kan nog i alla fall få ett E och skulle jag få ett F är inte det hela världen heller. Efter provet gick jag till Rudbeck för att möta upp Jenny sen gick vi till waynes och myste lite. Snackade som vanligt om det senaste och sen försökte vi att plugga där men det gick inge vidare så vi hade en grymt snygg kille bredvid oss som jag inte kunde slita blicken ifrån och internet ville inte funka så det skulle haha. Alltid härligt med ögongodis, det kan ha varit den bästa rumpan jag sett på länge!

Idag hade vi som varje fredag, två lektioner - svenska och inköp. Inget speciellt och var hemma lite efter 11. Mamma fixade lunch medan jag halv slumrade i sängen, gick upp och åt och sen vidare tillbaks till sängen. Sov, sov och sov till och från men slet mig upp från sängen vid 15. Då var natta här och senare efter fyra kom Rod och Stephanie över. Vi önskade Rod lycka till och sa hejdå, då han flyttar till Gävle för att plugga på högskola. Hoppas att det inte blir några problem och att allt går smärtfritt!

Nu ikväll har jag hunnit köra lite pedi- och manikyr och kollat lite på tv med mamma och pappa. Nu har jag myst ner mig i sängen med Betnér i öronen, jag har verkligen blivit helt beroende av han? Vet inte hur många timmar jag lyssnat och kollat på han nu haha... Ska försöka att inte somna allt för sent ikväll, jag vill vakna glad och pigg imorgon så att jag orkar städa mitt rum vilket just nu är ett bombnedslag och även plugga. Har som sagt en del plugg att fixa och jag ska inte skjuta upp allt till på söndag som jag brukar. 

Hoppas ni har och får en fortsatt härlig fredagkväll! Kram

22 januari 2016 21:20 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas